четвер, 19 червня 2014 14:31

Глава адміністрації Путіна назвав боротьбу з терористами на Донбасі "геноцидом"

Глава адміністрації Путіна назвав боротьбу з терористами на Донбасі "геноцидом"
lenta.ru

Глава адміністрації президента РФ Сергій Іванов назвав те, що відбувається в Україні "громадянською війною, що переходить в геноцид власного народу".

Свою оцінку ситуації в Україні Іванов дав у ході зустрічі в четвер у Ростовській області з волонтерами, що допомагають громадянам України, які прибули до Росії.

"Те, що там відбувається, - я не хочу кидатися гучними фразами, - але, на мій погляд, це громадянська війна, впевнено переходить у геноцид проти власного народу", - сказав Іванов.

Він додав, що в Ростовській області "на власні очі видно, що це і гуманітарна катастрофа".

Він пообіцяв, що "і регіональні, і федеральні влади, уряд Росії будуть реагувати і допомагати біженцям". "Це ні в чому неповинні люди, це братський народ, це наші люди. І ми для них будемо робити все, що вони самі захочуть, а варіантів тут багато - це і статус біженця, і статус тимчасового проживання, і за громадянством у нас процедура зараз дуже спрощена ", - зазначив голова адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Глава адміністрації Путіна назвав боротьбу з терористами на Донбасі "геноцидом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі