вівторок, 11 листопада 2008 13:06

Герман вважає, що Яценюк зелений для спікерства

Член Партії регіонів Ганна Герман припускає, що питання відставки Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради може набрати достатню кількість голосів під час переголосування.

За словами Герман, перерва у пленарному засіданні пов"язана саме з тим, що парламентарі домовляються, яким чином поставити це питання на переголосування.

"Я думаю, що це питання буде поставлене і я думаю, що воно може набрати голоси", - зазначила депутат.

Разом з тим, Герман додала, що переговори про заміну Яценюка конкретною кандидатурою ще не ведуться. Також вона не відповіла на запитання, чи може стати цією заміною перший віце-спікер Олександр Лавринович.

На запитання, чи є Яценюк найгіршим головою Верховної Ради, депутат висловила думку, що "він не найгірший, він є найменш досвідчений і це дається взнаки".

"Він зробив багато для того, щоб знизити престиж парламентаризму. Все таки парламент потребує сивини в волоссі", - зауважила Герман.

На запитання, які позитивні риси попередніх спікерів – Олександра Мороза, Володимира Литвина та Івана Плюща - мав би використати у своїй роботі Яценюк, Герман сказала:

"Більше незалежності, менше суєтливості і більше відповідальності. Мені здається, що він розглядав парламент як чергову сходинку у своїй кар"єрі, а парламент не можна розглядати як лише сходинку".

"Він просто замолодий для цієї посади, хоча я кажу, що він дуже перспективний і дуже цікавий", - додала депутат, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Герман вважає, що Яценюк зелений для спікерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі