середа, 17 грудня 2008 11:33

Герман порадила Литвину відпустити бороду, або не ганьбити свою сивину

У Партії регіонів наполягають на оприлюдненні персонального складу коаліції і тому, що вона має мати 226 голосів, а не 212.

Про це з трибуни парламенту заявила депутат-регіонал Ганна Герман.

"Оскільки в нас головою парламенту є доктор історичних наук, все треба робити по книжці. Я маю дві книжки – конституцію і регламент. 83 стаття конституції говорить, що коаліція депутатських фракцій формується і до її складу входить більшість народних депутатів від конституційного складу", - заявила депутат.

"212 – це не 226!", - наголосила Герман.

Вона також нагадала норму регламенту згідно з якою персональний склад коаліції мав бути оприлюднений в ЗМІ ще через чотири дні після оголошення про її створення.

"Виходячи з книжки, коаліції в Верховній раді немає. Є парламентська більшість, до якої входять комуністи", - наголосила вона.

При цьому Герман розказала спартанську притчу спеціально для доктора історичних наук, який керує парламентом.

"Був собі спартанець, який дожив до літнього віку і носив дуже довгу бороду і питали його колеги-спартанці, чому він носить таку довгу бороду. А він відповідав: "Щоби кожен денбь бачити свою сивину і не зробити нічого такого, щоб ту сивину зганьбити. Володимире Михайловичу, або носіть бороду, або не ганьбіть свою сивину фальшивими заявами", - зазначила Герман, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Герман порадила Литвину відпустити бороду, або не ганьбити свою сивину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі