вівторок, 26 липня 2011 18:21

Герман пише книгу про злодія, який став депутатом

Герман пише книгу про злодія, який став депутатом

Радник президента Ганна Герман пише книгу про злодія, який став депутатом.

Про це вона розповіла сьогодні на своєму творчому вечері у місті Боярка.

"Мене запитують, чи буде продовження моєї книги "Червона Атлантида". Я не знаю. Я не люблю те продовження, яке я написала у Феофанії. Я там вихлюпнула з серця щось недобре. Я пишу іншу річ: про одного злодія, який став депутатом. Він спочатку там трішки підкрадав, а потім пішов у парламент", - поділилася Герман.

За її словами, у політиці їй складно.

"Я б хотіла піти, але маю ще багато справ. Куди б я могла піти? В журналістику вже повертатися пізно. Там багато молодих та енергійних. Я б писала. Це те, що я завжди хотіла робити", - зауважила вона.

На зустріч з політиком до актової зали місцевої школи прийшли близько ста людей. Переважна більшість з них - однопартійці Герман або співробітники державних закладів. Деякі з них тримають книгу "Червона Атлантида", яку отримали сьогодні. Жоден з присутніх її ще не прочитав.

Нагадаємо, заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман за час перебування в лікарні написала книгу. За її словами, це книга про трьох сильних жінок, життя яких захоплює ще радянські часи і продовжується в наші.

Раніше Герман написала книгу про Януковича. Вона написану в жанрі документальної повісті. За її словами, на написання книги її надихнула сама особа Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Герман пише книгу про злодія, який став депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі