вівторок, 16 листопада 2010 19:12

Географія й література Януковичу не потрібні - Герман

Географія й література Януковичу не потрібні - Герман

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман не бачить нічого страшного в тому, що Віктор Янукович плутає Південну Осетію з Північною або Косово з Чорногорією.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Українській правді".

Також заступник глави АП стверджує, що для Януковича допустимо називати Чехова українським поетом.

"Для мене основне, щоб президент зробив реформи. А з Чеховим я й сама розберусь, і багато хто розбереться з Чеховим сам, і ви теж. Нам потрібен жорсткий менеджер, справедливий чоловік, який би витягнув Україну з того жаху, в який її кинули", - підкреслила Герман.

"Нічого страшного. Обмовитися кожен може. В Америці був президент на візку, який взагалі писати не вмів, тільки хрестик ставив. Але як він ефективно керував державою!" – додала вона.

Нагадаємо, напередодні президентських виборів Віктор Янукович, виступаючи в ефірі телемосту "Сімферополь-регіони", назвав російського письменника Антона Чехова "українським письменником" і "великим поетом". Раніше він "прославився" тим, що назвав поетесу Анну Ахматову Анною Ахметовою.

Крім того, глава держави відомий величезною кількістю географічних "конфузів".

Зазначимо, що й сама заступниця глави АП Ганна Герман в недавньому інтерв'ю переплутала поезію Марини Цвєтаєвої та Анни Ахматової.

Зараз ви читаєте новину «Географія й література Януковичу не потрібні - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

107

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі