понеділок, 15 грудня 2014 10:34

Генерал Пушняков не хоче нагороджувати донецьких "кіборгів" - радник президента

Генерал Пушняков не хоче нагороджувати донецьких "кіборгів" - радник президента
tsn.ua

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Анатолій Пушняков, що заслужив недобру славу у військових, відмовився підписувати документи для нагородження десантників 79-ї окремої аеромобільної бригади з Миколаєва, які беруть участь у боях за Донецький аеропорт.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав волонтер Юрій Бірюков, який нині працює радником президента України.

"Є у нас в армії одна дивовижна істота, його на передовій називають Дідом-мопедом. Не знаю звідки ця назва пішла, мене це не сильно цікавить. Мене більше цікавить інше ... А оскільки витяги з мого ФБ кладуть на стіл НГШ генерал- полковнику Муженко, то ось задам питання тут: якого хріна цей старпер Пушняков досі ще в рядах ВСУ? За які феєричні заслуги йому дозволено в пенсійному віці рулити Сухопутними військами, а зараз рятуватися від люстрації в зоні АТО? "- задався питанням Юрій Бірюков.

За його словами, саме Анатолій Пушняков виявився головною причиною того, що бійців 79-й ОАЕМБр не нагороджували орденами за захист Донецького аеропорту.

"На підставі яких героїчних вчинків йому дозволено відмовити у нагородженні ВСІМ солдатам і офіцерам 79-й бригади? Це престарілих тіло вирішило, що 79ка в аеропорту страждала х*рнею? І взагалі, "навіщо нам здався цей еб*ний аеропорт?" (пряма мова). Анатолій Саватіевич, поняття "честь офіцера" Вам невідома, це зрозуміло. А банальний інстинкт самозбереження, ні? Адже наступного разу офіцери можуть не зупинитися, можуть же і пристрелити ", - додав радник президента.

Нагадаємо, що на початку травня виконуючий обов'язки президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов у вівторок підписав указ про призначення Анатолія Пушнякова командувачем сухопутними військами Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Генерал Пушняков не хоче нагороджувати донецьких "кіборгів" - радник президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі