середа, 14 вересня 2011 17:08

Футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса..." продаватимуть у центрі Києва

Футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса..." продаватимуть у центрі Києва

Компанія "ПростоПрінт", відома з виготовлення футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса..." проведе акцію в центрі Києві, де буде продавати свою скандально-відому продукцію.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook власник "ПростоПрінта" Денис Олейников, компанія влаштовує в четвер, 15 вересня, з 18:00 до 21:00 на Майдані Незалежності фан-ярмарок "Thank you, people of Donbass". У ході ярмарку кожен охочий зможе придбати футболки, а також чашки і сумки, "які вже здобули широку популярність".

"Акція, безумовно, буде політичною. Але не про Тимошенко, Ющенка чи Регіони - а про наші свободи, про те, що ми джерело влади, а не "м'ясо" для неї. Про те, що немає гірше цензури, аніж самоцензура - коли люди бояться носити футболки зі "Спасибо ..", примовляючи "ні, вони, звісно, смішні і нікого не ображають ... але якби чого не вийшло", - розповів Олейников.

Він також повідомив, що акція буде мирною і законною, оскільки вони будуть подавати заявку на її проведення до КМДА.

Окрім вже відомої продукції, компанія також представить новий бренд aZara, "ексклюзивно присвячений творчій спадщини Миколи Яновича Азарова". "Микола Янович, коли ви говорите (що завгодно) - у всієї країни піднімається настрій! Ви гідні власного бренду!", - додав власник компанії.

Олейников також повідомив, що під час допитів співробітників "ПростоПрінту" міліціонери погрожували згвалтуванням технологу компанії.

"Починаючи з 27 вересня - з дня запланованого рестарту - "ПростоПрінт" щомісяця буде відраховувати 0,5% обороту на некомерційні та благодійні проекти. Окремо по 5 грн. з кожної проданої футболки буде передано нашому технологу Галі Редько для оплати послуг найкращих юристів - щоб люди, які в ході допиту погрожували їй згвалтуванням, не тільки позбулися погонів, а й сіли до в'язниці", - пообіцяв Олейников.

Нагадаємо, роботу "ПростоПрінт" було блоковано співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю. Правоохоронці конфіскували все обладнання, мотивувавши свої дії підозрами на підробку сувенірної продукції до ЄВРО-2012.

Компанія ж пов'язує це з тим, що випускала футболки з відомим написом "Спасибо жителям Донбаса...".

Зараз ви читаєте новину «Футболки з написом "Спасибо жителям Донбасса..." продаватимуть у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

226

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі