четвер, 09 грудня 2010 13:39

Фірташ розповів про найбільшу проблему Тимошенко

Фірташ розповів про найбільшу проблему Тимошенко

Бізнесмен Дмитро Фірташ запевняє, що у нього не було бізнес-зв'язків з кримінальним авторитетом Семеном Могилевичем.

Про це він сказав в інтерв'ю "Фокусу", коментуючи свою розмову з американським послом, опубліковану на Wikileaks, в якій він визнає зв'язок з Могилевичем.

"Могилевич - це не моя проблема. Він - найбільша проблема Тимошенко. Хто роздував цю тему? Вона і Макаров(екс - керівник трейдера "Ітера" Ігор Макаров - ред.). Два союзники, які чітко розуміли, з ким мали справу. Коли директора "Ітери" вбили у Києві, прем'єром був Лазаренко, і ЄЕСУ тоді воювала з "Ітерою". У 2005 році Тимошенко прийшла до влади і почала розповідати про те, що я - мафія, я - з Могилевичем", - заявив Фірташ.

"Якщо б я був з Могилевичем, навіщо в такому разі під час прем'єрства Тимошенко і роботи Турчинова головою СБУ були знищені всі папки по Могилевичу?", - додав він.

За словами Фірташа, у цих документах були "всі явки, зустрічі, домовленості, якісь прослушки, очевидно".

"Мене там немає і бути не могло. Бо тоді я був дуже маленьким. Я шукав, де заробити 100 тисяч доларів, тоді як вони вже продавали газ на мільярди", - сказав він.

Раніше сайт Wikileaks оприлюднив низку документів, які свідчать про зв'язок співвласника "РосУкрЕнерго" Дмитра Фірташа та кримінального авторитета Семена Могилевича.

Зараз ви читаєте новину «Фірташ розповів про найбільшу проблему Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі