субота, 12 березня 2011 13:19

Фірташ пояснив, чому ворогує з Тимошенко

Фірташ пояснив, чому ворогує з Тимошенко

Співвласник компанії RosUkrEnergo мільярдер Дмитро Фірташ пояснив, що ворогує з екс-прем'єром Юлією Тимошенко через те, що, на відміну від Віктора Януковича, вона йому незрозуміла.

Французьке видання Politique Internationale узяло ексклюзивне інтерв'ю у скандального мільярдера. Зокрема, кореспонденти запитали Фірташа: чому у того такі погані стосунки з Тимошенко?

"Ми з нею різні люди. Тимошенко - людина, яка ніколи нічого не доводить до кінця. Гасла красиві, початок хороший, а кінець завжди поганий", - відмітив він. За його словами, саме через Тимошенко він став публічною людиною.

"Вона хотіла знати, чому я вважаю, що з нею не можна працювати, і чому її головний суперник Віктор Янукович мені ближче, ніж вона? Я відповів: "Між тобою і Януковичем дуже велика різниця. Мені Янукович зрозумілий. А ось ти мені не зрозуміла. Тому що, ти завтра візьмеш валізи і поїдеш в Лондон", - пояснив Фірташ.

За словами мільярдера, команда Януковича володіє в Україні заводами, шахтами, будує стадіони, які нікуди з собою не понесуть з країни. Тому за менталітетом "донецькі" йому ближче.

"Ще я їй сказав: "Тебе нічого не тримає в цій країні. У тебе немає фундаменту, немає якоря. Ти ніколи не вклала сюди ні копійки грошей. Ти тільки заробляла і увесь час витягувала гроші з цієї країни", - пояснив Фірташ.

Як повідомлялося раніше, Фірташ назвав лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко невдалим бізнесменом і політиком. На його думку, Тимошенко "погано кінчить".

Зараз ви читаєте новину «Фірташ пояснив, чому ворогує з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі