четвер, 07 грудня 2017 18:05

Філософ озвучив розклад, за якого Саакашвілі буде "на коні"

Філософ озвучив розклад, за якого Саакашвілі буде "на коні"
Фото: newsone.ua

Екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі може виграти, якщо зуміє організувати масову акцію протесту, на кшталт Революції гідності.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив філософ Олексій Панич.

"Для Саакашвілі ця ситуація патова і безперспективна. Скільки так може просидіти (в наметовому містечку. - Gazeta.ua)? Єдиний шанс виграти — спровокувати силовиків на таку жорстокість, що це викличе масове обурення, як у 2013 році. Коли людям не важливо, кого і за що б'ють, а обурює сам факт і є підозра, що б'ють несправедливо. Це викличе великі заворушення. Тут Саакашвілі буде на коні. Сподіваюся, цей шанс примарний.

Якщо просто сидітиме в наметі біля Майдану, шансів мало. Скоро його "візьмуть", - зазначив Панич.

На його думку, події навколо Саакашвілі не можна назвати стартом президентської кампанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Київ усе провалив" - західна преса відреагувала на події навколо Саакашвілі

Зранку 5 грудня до квартири колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прийшли з обшуком. Йому оголосили підозру у сприянні поваленню державного режиму.

Активісти заблокували машину з Саакашвілі. Після кількох годин - витягли політика і разом із ним пішли під Верховну Раду. Там зі сцени він звинуватив генпрокурора та СБУ в провокації і назвав владу "потворами" і "сволотами". Його оголосили в розшук.

Вранці 6 грудня відбулась спроба штурму наметового містечка прихильників Саакашвілі.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Філософ озвучив розклад, за якого Саакашвілі буде "на коні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі