четвер, 16 вересня 2010 10:34

Фельдман: з Авакова так і не вийшов лідер харківської опозиції

Фельдман: з Авакова так і не вийшов лідер харківської опозиції
Народний депутат Олександр Фельдман вважає, що спроби дестабілізувати роботу бюджетоутворюючих підприємств міста - це невдала провокація з боку місцевих політичних опозиціонерів.

На думку депутата, аваковському "Зеленому фронту" без різниці чим займатися - блокуванням будівництва доріг або перешкоджанням в роботі підприємців. Такі організації тільки дискредитують екологічний рух і повноцінну громадянську опозицію. Головне для цього "фронту доларового кольору" - компенсувати нездатність депутата харківської облради від фракції НСНУ А.Б.Авакова запропонувати місту нові ідеї та програми, вважає А.Фельдман.

Причини нинішньої ситуації О. Фельдман бачить у тому, що "нинішні рейтинги команди Авакова в Харкові не дозволяють йому не тільки отримати нормальний результат на місцевих виборах, а й ставлять під загрозу попадання в парламентські списки від однієї з політсил на виборах 2012 року".

"Заради того, щоб потрапити до парламенту в 2012 році і отримати депутатську недоторканність Арсен Аваков готовий на багато що: купити посаду керівника облорганізації однієї з партій, штовхати людей під бульдозери в Парку Горького, заявляти що Мін"юст його не пускає на вибори, балотуватися на посаду мера, бродити по ринках... Я навіть не здивуюся, якщо всі ці Авакови і Філенки у своїй кризі жанру дійдуть до того, що будуть ходити в приміських електричках з гармошкою і агітувати за "кінець світу"... З Авакова так і не вийшов лідер харківської опозиції, зате виходить гідна заміна клоуну Олегу Попову", - заявив О. Фельдман.

Сьогодні в Харкові активісти харківської організації "Зелений фронт" провели акцію із закликами не підписувати договори про оренду торгових приміщень між підприємцями та адміністрацією "Торгового центру Барабашова". Учасники акції закликали підприємців закрити торгові місця і вийти з протестом проти планів прийняття нової редакції Податкового Кодексу. За словами учасників, вони планують звернутися за допомогою і підтримкою до депутатів обласної та міської рад, зокрема, до депутата облради від НСНУ АрсенаАвакова.
Зараз ви читаєте новину «Фельдман: з Авакова так і не вийшов лідер харківської опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі