пʼятниця, 15 лютого 2019 19:49

Фастфуд і зарплата у $1000: чим приваблювали виборців кандидати в президенти
12

Колишній регіонал Юрій Бойко у Миколаєві прийшов у порт
Фото: Facebook
Анатолій Гриценко з командою збирається летіти в Мюнхен, там відбудеться міжнародна конференція з безпеки
Гриценко теж пішов на завод - на Сумщині зустрівся з працівниками, пройшовся потужностями будівельного підприємства
На Сумщині Гриценкові вдалось і поспілкуватись з людьми
Глава держави в Одесі пішов у фаст-фуд

На сьомому тижні кандидати в президенти їздили по країні - Петро Порошенко відкрив філармонію, Володимир Зеленський продовжує концертний тур і дає безкоштовні концерти, а Юрій Бойко поїхав в Миколаївський порт. До виборів президента залишилось 43 дні.

Gazeta.ua подивилась, як провели свій тиждень кандидати у президенти.

Співзасновник "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко завітав у Миколаїв. Там відвідав місцевий порт, спілкувався з працівниками.

"Возродить и судостроение, и современный отечественный флот возможно при наличии политической воли и внедрении грамотных экономических стимулов. Наша команда сможет это сделать!"

А в ефірі "112 каналу"колишній регіонал звинуватив владу в тому, що вона не хоче завершити війну. За його словами, це можна зробити дуже легко.

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко сьогодні, 15 лютого, поїхав до Мюнхена. Там відбудеться Міжнародна конференція з безпеки. Зустрінеться із Юлією Тимошенко і Петром Порошенком. У такому ж складі вони опинились і на форумі у Давосі. Тоді Тимошенко і Гриценко не подали руки президентові.

"Виступлю з баченням проблем міжнародної і регіональної безпеки та місця в ній Україні. Своє бачення викладуть також Юлія Тимошенко і Петро Порошенко", - написав у Facebook політик.

У четвер, 14 лютого, Гриценко разом із іншими кандидатами мером Львова Андрієм Садовим, лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшком, нардепом від "Опозиційного блоку" Олександром Вілкулом прийшов на ефір програми "Право на владу". Там говорили про медичну реформу та очільницю МОЗ Уляну Супрун.

Цього тижня шоумен Володимир Зеленський очолив рейтинг кандидатів у президенти. За даними Київського міжнародного інституту соціології, Зеленський має 16,4%. Його найближчий конкурент президент Петро Порошенко має 10,8%.

Показ фільму "Слуга народу 3" під час виборчого процесу Комітеті виборців України назвав агітацією. Показ має бути оплачений із виборчого фонду кандидата, стверджують спостерігачі. Зеленський досі їздить країною з "Кварталом" - на тижні виступав у Львові і Ужгороді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко поїхав відкривати дороги

На порушеннях зловили і Петра Порошенка. У рекламі чинного президента використовують державну символіку, що є порушенням закону. Спостерігачі "Опори" побачили у партії "Солідарність" буклет у вигляді паспорту з гербом України. А це - заборонено законом.

13 лютого президент Порошенко в Одеській області зайшов на обід у місцевий фастфуд. Фотографії виклав у мережі Instagram. А на День святого Валентина привітав свою дружину Марину.

"Кохати – це разом дивитися в одному напрямку".

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко продовжує їздити Україною. Цього тижня була в Івано-Франківську, на Тернопільщині, Львівщині. Їздить на автобусі зі своїм зображенням і гаслом "Вірю в Україну".

Колишня прем'єрка також пообіцяла підняти зарплати до $1000. Вона також привітала свого чоловіка з днем закоханих - виклала їх фото з букетом червоних троянд.

Вибори президента відбудуться 31 березня. 8 лютого ЦВК зареєструвала останніх кандидатів - у списку для голосування їх буде 44. Це рекордна кількість висуванців за історію України.

Зараз ви читаєте новину «Фастфуд і зарплата у $1000: чим приваблювали виборців кандидати в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі