четвер, 08 липня 2010 16:18

Єжель спокійний перед своєю відставкою

Єжель спокійний перед своєю відставкою

Міністр оборони України Михайло Єжель заявив, що спокійно оцінює ситуацію щодо можливого рішення Ради національної безпеки і оборони про його відставку.

Про це міністр заявив перед початком сьогоднішнього засідання РНБО України.

"Я людина, вихована флотом. А на флоті кажуть: чим складніша ситуація, тим спокійніший командир", - зазначив Єжель.

О 14:30 в Адміністрації Президента під головуванням Віктора Януковича розпочалося засідання Ради національної безпеки і оборони України, на якому буде розглянуто стан Збройних сил.

"Ми сьогодні вкотре зібрали засідання Ради національної безпеки і оборони з дуже важливого питання, щодо ситуації у Збройних силах", - сказав Президент, відкриваючи засідання. Він також повідомив, що на засіданні розглянуть діяльність органів виконавчої влади і військових структур щодо стабілізації в армії.

Нагадаємо, раніше видання Дзеркало тижня писало, що ще вчора, 7 липня, мало відбутися позачергове засідання РНБО, присвячене розгляду ситуації, що склалася у ЗСУ. Видання зазначило, що за результатами засідання може бути ухвалено рішення про відставку міністра оборони Михайла Єжеля. Підставою для відсторонення керівника відомства, за даними джерела ДТ в АП, стало невдоволення Глави держави станом справ у Збройних силах за підсумками перебування в Криму 2-4 липня.

Пізніше ЗМІ повідомили, що в Міністерстві оборони спростували інформацію про можливу відставку глави цього відомства. Однак депутат Верховної Ради від фракції НУ-НС, голова парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко назвав досить імовірним прийняття за підсумками засідання РНБО рішення про відставку міністра.

А народний депутат від Партії регіонів Олександр Кузьмук, коментуючи чутки про те, що він займе посаду міністра оборони після звільнення Єжеля, сказав: "Мені ніяких пропозицій не надходило".

За матерiалами: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Єжель спокійний перед своєю відставкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі