четвер, 24 березня 2011 21:00

Європейські друзі Тимошенко пообіцяли не залишати її в біді

Європейські друзі Тимошенко пообіцяли не залишати її в біді

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко сьогодні у Брюсселі (Бельгія) в рамках саміту Європейської народної партії провела зустріч з Президентом Ради Європейського Союзу Германом Ван Ромпеєм.

"Нам дуже важливо не втрачати увагу до того, що відбувається в Україні та між Україною та Європейським Союзом. Це взаємопов'язані процеси", - сказав Герман Ван Ромпей, привітавши Юлію Тимошенко з важливою доповіддю на саміті ЄНП.

Президент Ради Євросоюзу підтримав чітку спрямованість Юлії Тимошенко як лідера найбільшої опозиційної партії на конструктивну співпрацю з європейськими інституціями задля успішного завершення переговорного процесу і підписання в 2011 році Угоди про Асоціацію України в ЄС.

У свою чергу, лідер партії "Батьківщина" висловила Герману Ван Ромпею подяку за підтримку та солідарність.

"Європейська Україна - це набагато більше, ніж її влада. Я високо ціную те, що європейські лідери це розуміють і підтримують співпрацю як з представниками опозиції, так і представниками громадянського суспільства", - сказала Юлія Тимошенко.

Герман Ван Ромпей подякував Юлії Тимошенко за її зусилля у сфері євроінтеграції та висловив впевненість, що співпраця буде продовжуватися і надалі, зокрема, під час зустрічі лідера партії "Батьківщина" з Президентом Єврокомісії Жозе Мануелєм Баррозу під час його візиту до України у квітні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Європейські друзі Тимошенко пообіцяли не залишати її в біді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі