понеділок, 16 грудня 2013 19:06

Євромайдан вручив ЦВК резолюцію про "сфальсифіковані" довибори

Євромайдан вручив ЦВК резолюцію про "сфальсифіковані" довибори
Фото: vinnitsaok.com.ua

Нардеп від "Батьківщини" Юрій Одарченко та ще двоє його колег віднесли до Центральної виборчої комісії резолюцію Євромайдану з приводу довиборів в п'яти проблемних округах. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Думка Майдану, яку вручили нам, народним депутатам, передати голові ЦВК. В ній йдеться про те, що вибори у п'яти округах були сфальсифіковані. ЦВК мусить розслідувати, що там відбувалося. Її обов'язок є дізнатися правду", - сказав Одарченко.

Тим часом під пам'ятником Лесі Українки влаштували вільну сцену. Виступають депутати місцевих рад з Львівщини, активісти та громадяни.

Мітинг охороняють кілька міліціонерів та двоє працівників державтоінспекції. Вони стоять осторонь та не змішуються.

Як відомо, вчора, 15 грудня, відбулися довибори на п'яти проблемних округах. Вже відомі три переможця: на округах №132 - самовисуванець Микола Круглов, №194 - Михайло Поплавський, №223 - Віктор Пилипишин.

Раніше повідомлялося, опозиція вимагатиме перерахунку бюлетенів та проведення експертизи на проблемних округах. Про це повідомив сьогодні на брифінгу представник "Батьківщини" в Центрвиборчкомі, народний депутат  Руслан Князевич.

"Те, що творилось вчора - це спроба влади ревізувати народне волевиявлення", - заявив Князевич.

Зараз ви читаєте новину «Євромайдан вручив ЦВК резолюцію про "сфальсифіковані" довибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі