середа, 24 жовтня 2012 12:07

Ця виборча кампанія одна із найбільш нудних в історії України — експерт

Ця виборча кампанія одна із найбільш нудних в історії України — експерт
Експерт вважає нудною передвиборчу кампанію. Фото: glavcom.ua

Ця виборча кампанія одна із найбільш спокійних та нудних в історії Україні

Про це на прес-конференції сказав голова правління Інституту української політики Кость Бондаренко.

"Не було якихось яскравих знахідок технологічного характеру, не було яскравих ходів політиків. Політики просто прийшли і вирішили, що треба боротися не за примноження електорату, а потрібно просто зберігати свій рейтинг. За винятком кількох кандидатів, які, дійсно, протягом одного місяця збільшили свою підтримку із 2-4% до 20%, але вони є винятком", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович мав відреагувати на критику заходу ще два роки тому - ескперт

При цьому політолог зауважив, що багато речей, які подаються як порушення, насправді є само-піаром окремих кандидатів. "Джерелом такої напруги є не політичні партії, а окремі кандидати-мажоритарники, які під час виборів можуть повести себе неадекватно. Коли людина відчуває, що мільйони, які вона вклала в виборчу кампанію можуть бути викинуті на вітер, людина може себе вести абсолютно неадекватно: починати виганяти з виборчих дільниць спостерігачів, демонстративно досипати бюлетені", - додав Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Ця виборча кампанія одна із найбільш нудних в історії України — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі