понеділок, 27 жовтня 2014 02:10

"Якщо зрадимо, то першими у нас стріляйте" - заступник Ляшка

"Якщо зрадимо, то першими у нас стріляйте" - заступник Ляшка
Андрій Лозовий Фото: tv-pravda.com

Багато людей не голосували, бо зневірені, що в країні можна щось змінити. Про це журналістам розповів заступник Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Багато людей зневірені, що можна щось змінити. Тому вони навіть не прийшли на вибори. Бачимо страшну річ - знову на вибори не ходить молодь. Якщо після Революції гідності молодь прокинулась, то сьогодні на вибори не прийшла. Мені наплювати, що через це у нас менший рейтинг. Мене нація держави цікавить більше. Але це страшна загроза. Я вас закликаю, брати та сестри, прокидайтесь. Якщо ми не будемо змінювати свою країну самі, то цього не зробить ніхто", - розповів він.

Лозовий назвав партію Ляшка унікальним явищем в історії парламентаризму.

"Бо в ній немає жодного олігарха чи олігархічної шестірки. Тут різні люди: командири АТО, волонтери, громадські активісти, молодь. Це - люди, які ніколи вас не зрадять. А якщо зрадять, то першими в нас стріляйте", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо зрадимо, то першими у нас стріляйте" - заступник Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі