середа, 16 вересня 2020 13:06

"ЄС" підтримує Кличка на виборах мера Києва

"ЄС" підтримує Кличка на виборах мера Києва
Раніше Кличко представляв список партії "Удар" на виборах до Київради. Фото: @Vitaliy.Klychko

"Європейська солідарність" підтримує на виборах мера Києва чинного міського голову Віталія Кличка. Про це заявив секретар Київради Володимир Прокопів.

"Ми ініціюємо об'єднання усіх демократичних сил. 2015 року ми висунули на посаду Київського міського голови діючого мера Віталія Кличка. Зараз на посаду Київського міського голови ми підтримуємо діючого міського голову, який реалізував політичний курс п'ятого президента", - заявив Прокопів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула опублікував перший передвиборчий ролик

Під час презентації команди "ЄС" на виборах до Київради народний депутат від цієї політсили Олексій Гончаренко заявив, що не балотуватиметься у мери.

"Прийняв рішення для себе як члена команди: я не йду. Тому що всі знаємо приказку: два українці - три гетьмани. І це велика проблема, нам треба об'єднуватися. Сьогодні проєвропейські, проукраїнські сили мають об'єднатися, щоб не дати реваншистам і "зеленим" жодного шансу у Києві", - сказав нардеп.

Дружина п'ятого президента Петра Порошенка Марина очолила список кандидатів у депутати від "Європейської солідарності" на виборах до Київської міської ради.

Разом із нею у списку - діючий секретар Київради.

Зараз ви читаєте новину «"ЄС" підтримує Кличка на виборах мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі