середа, 26 березня 2014 20:06

ЄС має намір перешкодити Путіну зробити ще більші помилки - Фюле

ЄС має намір перешкодити Путіну зробити ще більші помилки - Фюле
Фото: ipress.ua

Європа, співпрацюючи з Україною, налаштована перешкодити Президенту Росії Володимиру Путіну допустити ще більших помилок.

Про це заявив комісар Європейського союзу з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле на зустрічі з в. о. Президента України, головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим* у Києві, повідомила прес-служба ВР, передає РБК-Україна.

За словами Турчинова, нова влада отримала надзвичайно негативну спадщину від попередників: "в країні була повністю зруйнована економіка і система виконавчої влади".

Турчинов підкреслив, що українська влада робить системні кроки на шляху стабілізації ситуації, і "незважаючи на агресію Російської Федерації, Україна не припинить свого руху по шляху демократизації, реформування і входження в "сім'ю європейських країн".
У цьому контексті Сторони погодились, що наступним кроком після підписання Угоди про асоціацію має бути "створення безвізового режиму для українців".

У свою чергу, Фюле зазначив, що "своєю поведінкою Президент Путін атакував базові принципи світової системи безпеки і стабільності".

"Ми налаштовані на те, щоб тісно співпрацювати з Україною, щоб перешкодити йому зробити ще більші помилки", - додав Фюле.

Зараз ви читаєте новину «ЄС має намір перешкодити Путіну зробити ще більші помилки - Фюле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі