четвер, 06 січня 2022 18:46

Єрмак - за столом, Зеленський - на розливі: як президент відпочиває у "Буковелі"
4

Президент Володимир Зеленський відпочиває на гірськолижному курорті "Буковель" в Івано-Франківській області разом із керівником Офісу Андрієм Єрмаком.

Фото опублікував Цензор.НЕТ.

Обидва сиділи за столом у кафе. Зеленський тримав пляшку.

За інформацією видання, із обома на курорті відпочиває голова комітету з розвідки при президентові Руслан Демченко.

"Президент Зеленський у кафе, поруч із ним голова Офісу президента Андрій Єрмак, навпроти президента - поки що не встановлена ​​нами людина.

За словами наших джерел, ліворуч спиною сидить навпроти Єрмака - Руслан Демченко - голова комітету з розвідки при президентові, проросійський політик, співавтор сумнозвісних Харківських угод щодо здачі Криму Росії.

Президент Зеленський незаконно призначив Демченка на посаду з порушенням закону про люстрацію. Демченко є головною сполучною ланкою між Зеленським, Єрмаком та адміністрацією Путіна, оскільки має повну довіру Кремля", - заявив журналіст Юрій Бутусов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Ніагари до "Буковелю": як минають "короткі відпочинки" Зеленського

У соцмережах почали з'являтися фотожаби на подію.

Зеленський не вперше відпочиває з Єрмаком. У листопаді день народження керівника ОП святкували у державній резиденції "Синьогора". Для перельотів використовували державну авіацію. У цей час в Івано-Франківську область прилітав бізнес-партнер олігарха Ігоря Коломойського.

4 січня ЗМІ повідомляли, що президент Зеленський приїхав на курорт "Буковель" і розмістився в готелі "Radisson Blu Resort Bukovel". У цьому ж готелі зупинився Коломойський.

Через півтори години після публікації Зеленський заявив, що він "подорожував з Києва до Буковеля для короткого зимового відпочинку" та оглядав дороги відремонтовані в рамках "Великого будівництва". А Коломойський сказав про збіг.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак - за столом, Зеленський - на розливі: як президент відпочиває у "Буковелі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі