четвер, 15 серпня 2013 13:56

Експерт припускає, що Мельник переховується на українському хуторі

Експерт припускає, що Мельник переховується на українському хуторі
Тарас Березовець. Фото: www.telekritika.ua

Екс-ректор Податкової академії Петро Мельник може перебувати в Україні або Росії.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політтехнолог Тарас Березовець.

"Гіпотетично Мельник міг втекти за кордон. Але країни ЄС дуже серйозно ставляться до розшуку. Тому, думаю, він в Росії, чи як колишній генерал міліції Пукач переховується на якомусь українському хуторі. Його знайдуть через кілька років. Я не вірю в те, що він тоді піде в політику. Але його все одно будуть шукати. Бо секрети, які він забрав із собою — знання про Партію регіонів, про президента, в його оточенні є занадто цінними. Заарештований Мельник сьогодні нікому не вигідний. Якщо виникне якась загроза, що буде витік інформації, його просто поховають", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС фотошопом позбавила Мельника грамот

За словами експерта, Мельник зник за безпосереднього сприяння правоохоронних структур.

"Інакше не можна пояснити, чому так пізно знайшли браслет та так довго оголошували в розшук. Він вже відкупився за свою свободу", - зауважив Березовець.

Політтехнолог вважає, що екс-ректора затримали, тому що після програшу на парламентських виборів став нікому непотрібен.

"Група людей у владі, так звана "сім'я", поклала око на занадто хлібну академію. Мельнику пропонували піти, він не погодився. Ті, хто його найбільше захищали — той же Азаров, виявилися неспроможними надати йому потрібний захист", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Експерт припускає, що Мельник переховується на українському хуторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі