понеділок, 03 грудня 2012 13:11

Єфремов вважає, що поки Рада не буде вводити 10% податок на продаж валюти

Єфремов вважає, що поки Рада не буде вводити 10% податок на продаж валюти
Фото: file.liga.net

Керівник фракції ПР Олександр Єфремов вважає, що найближчим часом ВР не прийме законопроект щодо введення 10% податку на продаж валюти.

Про це він сказав на брифінгу у ВР.

За його словами, сьогодні зранку фракція ПР обговорювала це питання і виявила дуже багато питань по цьому документу. Депутат повідомив, що ознайомлений із законопроектом, однак той офіційно ще не зареєстрований у Раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нового прем'єра Янукович призначить після 12 грудня - Литвин

Політик також висловив сподівання, що сьогодні до вечора уряд внесе до розгляду проект Бюджету на наступний рік: "Завтра на 9 ранку депутати отримають на руки бюджет і зможуть із ним працювати. Кабінет Міністрів в після виступів фракцій о 10:30 представить цей Бюджет по основних макроекономічних показниках. Потім депутати у вівторок та середу будуть працювати над ним в Комітетах, а в четвер ми зможемо повернутися до розгляду цілого Бюджету в залі. За умови достатньої кількості голосів, він може бути проголосований в цілому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада хоче перекласти тягар недбалого господарювання на плечі громадян - Мартиненко

Він повідомив, що основні показники проекту Бюджету: долар — 8,5, інфляція — більше 6%, ВВП — 3,6%. Він також наголосив, що Зарплати та пенсії будуть індексуватися, виходячи із інфляційних процесі, як це робилося завжди.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов вважає, що поки Рада не буде вводити 10% податок на продаж валюти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі