понеділок, 13 березня 2017 10:25

Єфремов порівняв свою камеру із тісним туалетом
7

Колишній голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов порівнює камеру у Старобільському СІЗО із тісним туалетом.

Про це йшлося у сюжеті телепрограми "Рандеву" на "5 каналі".

У СІЗО екс-нардепу дозволяють побачення із родиною. Політик скаржиться, що багато "регіоналів" сидять у сусідніх камерах. А ті, які на свободі, не приїздять.

"А ви самі можете продемонструвати для себе. Замкніться в туалеті на кілька діб і відчуйте. Такі відчуття тут, у цій камері", - сказав він.

Єфремов заявив, що не визнає своєї провини за жодним із кримінальних проваджень. Стверджує, що немає жодного доказу проти нього.

"Три роки - 54 кримінальні справи, які ведуть проти мене, і на сьогодні жодного факту не висунули, в якому мене можна було в чомусь звинуватити", - зауважив він.

Також Єфремов повідомив, що із бойовиками ніколи не зустрічався.

"Тут, коли почали розвиватися події, офіційно Партія регіонів обласна, ми не брали участі в них. Ми офіційно вийшли з усіх цих процесів. Багато речей для нас були незрозумілі, хто їх ініціює", - додав колишній нардеп.

Також Єфремов розповів, що зарплата працівників СІЗО 2200 грн на місяць. "За що вони жити будуть? За комунальні мають заплатити 1700", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремову продовжили арешт

Олександра Єфремова етапували з Лук'янівського до Старобільського СІЗО.

Його звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської облдержадміністрації, сприянні захопленню будівлі управління СБУ, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, організаційному й іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державній зраді.

4 січня до суду направили обвинувальний акт.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов порівняв свою камеру із тісним туалетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі