пʼятниця, 14 березня 2014 14:39

Джемілєв закликатиме НАТО втрутитися в ситуацію в Україні

Джемілєв закликатиме НАТО втрутитися в ситуацію в Україні

НАТО має втрутитися у ситуацію в Криму, як це свого часу зробили у Косово.

До цього закликатиме сьогодні лідер кримських татар, колишній голова Меджлісу, народний депутат України Мустафа Джемілєв під час зустрічі із заступником генерального секретаря НАТО Александром Вершбоу в Брюсселі.

 Раніше кримсько-татарський лідер пояснив – оскільки ООН ніколи не ухвалить рішення про втручання, бо Росія точно накладе на нього вето як постійний член Ради Безпеки, то запобігти можливому кровопролиттю в Криму може НАТО.

Днями Джемілєв мав телефонну розмову з Путіним. Господар Кремля заявив, що питання приєднання Криму до Росії вирішуватиметься після референдуму 16 березня. Джемілєв наголосив, що кримсько-татарська громада Криму бойкотуватиме референдум, призначений самопроголошеною владою півострова на неділю, й не визнає його результатів, так само, як вся Україна та світова спільнота. Сьогодні кримські татари проведуть на півострові акцію проти нелегітимного референдуму. Активісти вишикуються живими ланцюгами вздовж кримських доріг.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв закликатиме НАТО втрутитися в ситуацію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі