пʼятниця, 21 травня 2021 12:05

Дугарь підтвердила листування з Зеленським. Просить приватності

Дугарь підтвердила листування з Зеленським. Просить приватності
Яна Дугарь шукала можливості зв'язатися із Зеленським щодо справи Шеремета. Фото: Facebook/Яна Дугарь

Військова медсестра Яна Дугарь, яка є фігуранткою справи про вбивство журналіста Павла Шеремета, підтвердила листування з президентом Володимиром Зеленським. Про ці він сам зізнався під час пресконференції.

"Відповідаю всім одразу! Мені надходить чимало запитань щодо пресконференції президента й того, що маю з ним пряме листування. Це дійсно так. Свого часу я довго шукала можливість доступу до президента і, зрештою, знайшла. Мені важливо було донести свою історію, бачення й переживання від того, що відбувається зі мною, Юлією Кузьменко та Андріем Антоненком", – зазначила Дугарь у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського запитали про Антоненка і відставку Авакова

Також жінка попросила поставитися з розумінням до приватності її розмов із президентом.

Учасника російсько-української війни, музиканта Андрія Антоненка, разом із дитячим кардіохірургом Юлією Кузьменко й військовим медиком Яною Дугарь арештували 12 грудня позаторік. Усім висунули підозру в причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета. Його підірвали 20 липня 2016‑го в автомобілі в Києві. Мовляв, убили з особистих мотивів. Поміж доказів у слідства є відеозапис, на якому невідомі ходять біля машини журналіста вночі перед його загибеллю. Однак прокурори не довели, що це і є підозрювані. Ті свою вину заперечують.

Яну Дугарь відпустили під заставу в травні торік. У серпні 2020 року із СІЗО вийшла під домашній арешт Юлія Кузьменко. Нещодавно під домашній арешт відпустили Антоненка. Слідство в справі триває.

Зараз ви читаєте новину «Дугарь підтвердила листування з Зеленським. Просить приватності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі