пʼятниця, 25 лютого 2011 12:26

Дружина Луценка: "Вони бояться, щоб мій чоловік говорив"

Дружина Луценка: "Вони бояться, щоб мій чоловік говорив"

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина сказала, що її чоловік написав заяву про те, щоб його доставили до зали суду.

"Аналогічним чином, як минулого разу, від нього була взята заява та зареєстрована в Апеляційному суді. Ми таку заяву написали. Минулого разу суд взяв це до уваги і чоловіка доставили, в цей раз його не доставили", - зазначила вона.

Дружина Луценка вважає, що справжня причина не в наявності чи відсутності заяви.

"Суд чіпляється за формальні зачепки. Справжня причина його відсутності лише одна - вони бояться, щоб мій чоловік говорив", - наголосила вона.

Ірина розповіла журналістам, що учора бачилася з Луценком. Він казав, що має що розповісти пресі.

"Ця камера прослуховується. Відповідно вони вирішили не вести його до преси. Він би розказав, як проходив Печерський суд, де його вирішили залишити під вартою. Там були присутні сім міліціонерів, два працівники прокуратури, одна суддя та мій чоловік. На клопотання мого чоловіка "я хочу бачити свого адвоката" суддя сказала: "Я порадилася (вочевидь сама з собою) і вважаю, що вам адвокат непотрібний", - розповіла дружина екс-міністра.

Вона вважає, що рішення Апеляційного суду було заготовлене завчасно, бо читали його довше, ніж потрібно часу для друку.

Ірина Луценко також повідомила, що бачиться з чоловіком кожного тижня.

Як відомо, Апеляційний суд Києва залишив екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під вартою до 26 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Луценка: "Вони бояться, щоб мій чоловік говорив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі