неділя, 12 грудня 2021 21:08

Дружина Гогілашвілі не оформлена в ОП та отримує зарплатню в "Квартал 95"
2

Секретарка президента Володимира Зеленського та дружина заступника МВС Олександра Гогілашвілі Марія Левченко не оформлена в Офісі президента, а заробітну плату отримує в студії "Квартал 95".

Про це повідомляє Тетяна Ніколаєнко у Facebook.

"У воюючій країні особа, яка найбільше часу проводить біля президента, точно може навіть не значитись у штаті Офісу президента? Як вона взагалі на режимний об'єкт щодня заходить?

Чому я роблю такий висновок. Я просто не знайшла декларацій Левченко, тільки її чоловіка Гогілашвілі, який в МВС за останній рік заробив 800 тисяч, в жовтні щось продав автомобільній компанії за пів мільйона, а потім у тої ж компанії купив автівку за ціною нижче ринкової.

Головне там те, що його дружина отримала зарплату не лише у 2018, а й за 2020 рік (тадададам!!!!)у студії "Квартал 95"", — пише Ніколаєнко у своєму дописі.

Левченко була присутня на секретних засіданнях.
Фото: Тетяна Ніколаєнко
Зарплатню помічниця президента отримує в студії "95 квартал"

10 грудня у мережі з'явилося відео, зняте нібито після того, як поліція зупинила автомобіль на блок-посту в Донецькій області. Олександр Гогілашвілі, який перебував у машині, не зупинився одразу і грубо спілкувався з поліцейськими, зокрема, через те, що вони його не впізнали. Пізніше в мережу виклали ще одне відео.

12 грудня президент відреагував на подію з Гогілашвілі та закликав його звільнити.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Гогілашвілі не оформлена в ОП та отримує зарплатню в "Квартал 95"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі