вівторок, 14 серпня 2012 08:21

Доній розповів, як кандидати нахабно купують виборців за 50 грн

Доній розповів, як кандидати нахабно купують виборців за 50 грн
Олесь Доній вважає, що на виборах відбувається змагання між "фінансовими мішками". Фото: novaya.com.ua

"Нунсівець" Олесь Доній повідомив, що в деяких округах кандидати у народні депутати роздають своїм виборцям по 50 грн, обіцяючи після голосування за них додати ще.

Про це політик розповів в ефірі телеканалу ТВі.

За його словами, в нього дуже багато застережень до виборчого процесу, і йдеться тут не лише про кандидатів-клонів, але й про партії-клони.

"З 17 партій, які зараз висунуті, деяка частина іншої мети, аніж участь своїх представників у дільничих виборчих комісіях, просто не має. Насправді це дискредитація парламентаризму в Україні", - вважає Доній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олесь Доній іде на вибори самовисуванцем — опозиційні кандидати знімаються з виборів

Парламентарій зазначив, що на мажоритарних округах вибори фактично відбуваються не між ідеями і людьми, а між "фінансовими мішками".

"Тому наш виборець повинен усвідомлювати, що не слід очікувати від політика гречку. А скільки є сигналів про те, що люди вже отримують по 50 грн з обіцянками отримати ще після голосування. І така інформація іде з дуже багатьох регіонів. Крім того, підкуп виборців відбувається під виглядом підписання різних соціальних договорів", - підкреслив Доній.

 

Зараз ви читаєте новину «Доній розповів, як кандидати нахабно купують виборців за 50 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі