понеділок, 22 серпня 2022 10:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Боржники за кредитами та в'язні – у Зеленського розповіли, кого Путін відправляє воювати в Україну

Боржники за кредитами та в'язні – у Зеленського розповіли, кого Путін відправляє воювати в Україну
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк стверджує, що Росія входить у глибоку військово-кадрову кризу. Фото:dw.com

Росія входить у глибоку військово-кадрову кризу. Так звана "добровільна" мобілізація в країні-агресорці провалюється.

А оголошувати відкриту – влада не наважується, бо "король голий", написав у Twitter радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь у спеку з простроченими сухпайками: Подоляк відповів на звинувачення РФ в отруєнні окупантів

"Добровольців удень зі свічкою не знайдеш. У хід ідуть боржники за кредитами, в'язні та охоронці "Пятёрочки" (мережа супермаркетів в РФ - Gazeta.ua ), - зазначає Подоляк.

На його думку, невдовзі росіяни дедалі частіше пропонуватимуть перерву у бойових діях та переговори.

Еліта Російської Федерації хоче домовитися з Заходом за спиною президента РФ Володимира Путіна про мир в Україні, розповів журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Російські офіцери-десантники масово відмовляються брати участь у бойових діях на території України. Через це командування повітрянодесантних військ (ПДВ) Росії вирішило призначати на офіцерські посади контрактників без офіцерських звань і бойового досвіду.

Зараз ви читаєте новину «Боржники за кредитами та в'язні – у Зеленського розповіли, кого Путін відправляє воювати в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі