середа, 19 жовтня 2011 14:10

"Доля Гонгадзе тобі видасться раєм!" - Могильов наїхав на Ландика-старшого

"Доля Гонгадзе тобі видасться раєм!" - Могильов наїхав на Ландика-старшого

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов погрожував народному депутату Володимиру Ландіку долею Гонгадзе.

Про це в інтерв'ю інтернет-виданню "Обком" розповів сам нардеп і батько одіозного хулігана Романа Ландика.

"Знаєте, моя розмова з Могильовим (ще з того весняного інциденту з ДАІ) йшла з його боку в дусі "хто ти такий, ти нічого не значиш!" Було це, здається, 12 березня, робочий день, вівторок. Я коли прийшов додому, то в 19.10 він мені дзвонить. А мене якраз кликали на "5 канал", і я одягався. І він каже: "А-а-а-а, так ми тут дізналися, що ти, виявляється, на ДАІ і раніше наїжджав - у Криму. І ти мені ще хочеш тут командувати, кого знімати з роботи? ", - поділився Ландик - старший.

Фамільярний Могильов, з яким до цього депутат - "регіонал" був незнайомий, почав погрожувати.

"І він мені сказав:" Ми за тобою, братик (так і сказав - "братик"!), будемо дивитися, будемо слухати, і доля Гонгадзе тобі видасться раєм!". Ось це його слова", - згадав Ландик про цю розмову .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр Могильов просив ампутувати ноги Роману Ландіку

"Регіонал" звертався і до Президента, і в інші відповідні органи.

"Повторюю вам, що як народний депутат звернувся не до Азарова, а особисто до Президента. Я це написав, повідомив, але отримав з Адміністрації Президента підписану Льовочкіним відповідь, що моя скарга передана в Генеральну прокуратуру. Більше я ніяких дзвінків і звернень не робив, я знаю, чим це закінчується ... Думаю, що з Генпрокуратури я отримаю відповідь в тому дусі, що нічого не підтвердилося. От і все.

Раніше Ландик-старший заявив у коментарі Gazeta.ua, що міністр радив ампутувати ноги його сина, поки той перебуває в СІЗО. У той же час він розповів, що в інциденті винен не Роман, а дівчина, яку він побив. Мовляв, вона була п'яна і взагалі по життю займається проституцією.

Зараз ви читаєте новину «"Доля Гонгадзе тобі видасться раєм!" - Могильов наїхав на Ландика-старшого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі