середа, 06 травня 2009 11:04

Для Тимошенко інфляція складає лише 1%

Для Тимошенко інфляція складає лише 1%

Рада директорів МВФ прийняла рішення перенести своє засідання з 13 на 8 травня, аби розглянути питання про виділення чергового траншу кредиту для України.

Про це на початку засідання уряду повідомила прем"єр-міністр Юлія Тимошенко.

"Це позитивний сигнал. Це означає, що МВФ оцінює роботу в Україні позитивно", - сказала глава Кабміну.

Також за словами Тимошенко, за останні кризові місяці інфляційні показники знизилися.

"Зараз інфляційний показник менше 1%, інфляційний процес уповільнюється. Думаю далі місяць за місяцем показники будуть іти на спад. І думаю криза також", - заявила вона.

За словами прем"єрки, держбюджет за 4 місяці 2009 року перевиконано майже на 4%. За квітень цей показник сягнув 10,7%.

"Бюджет наповнюється і на фоні такого перевиконання можу запевнити, що всі бюджетники отримали зарплатню вчасно", - стверджує Тимошенко.

Пенсійний фонд перевиконано за 4 місяці на 9% і за останній місяць на 7%

"Я б не хотіла щоб склалося враження що криза завершилась. Просто хочу шоб ви зрозуміли мене правильно – уряд працює", - запевнила прем"єр-міністр.

Сьогодні Тимошенко прийшла на засідання Кабінету Міністрів без звичної для неї коси. Вона прийшла у довгій світло-сірій сукні і з "дулькою" на потилиці.


Нагадаємо, напередодні Міждержавний статкомітет СНД повідомив, що найбільше падіння промислового виробництва серед країн СНД за I квартал 2009 року в порівнянні з тим же періодом 2008 року зафіксоване в Україні, де воно склало 31,9%.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Для Тимошенко інфляція складає лише 1%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі