вівторок, 16 жовтня 2012 18:49

Депутати внесли зміни до Держбюджету на 2012 рік

Депутати внесли зміни до Держбюджету на 2012 рік
Нардепи голосували за 11 проектів законів. Фото: trust.ua

Верховна Рада перейшла до голосування проектів законів про внесення змін до Закону України "Про держаний бюджет України на 2012 рік". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Зараз є 11 законів, пов'язаних з держбюджетом. Я їх об'єдную. Пропоную проголосувати за скороченою процедурою. Потім надамо можливість висловитись", - сказав віце-спікер Адам Мартинюк.

Після цього свої закони почав представляти "регіонал" Владислав Лук'янов. Потім депутати висловив свої зауваження щодо законопроектів. Зокрема, "бютівець" Валерій Цушкевич попросив надати коштів інваліду параолімпійцю Дмитру Крижановському, у якого виявили пухлину і він може втратити руку.

Багато зі своїми зауваженнями виступали "бютівець" Юрій Ганущак та "нунсівець" Станіслав Аржевітін. Після цього вони проголосували за закон "Про внесення змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2012 рік" щодо збільшення видатків на технічне переоснащення та охорону праці на вугледобувних підприємствах". Ним передбачено збільшення обсягів видатків загального фонду держбюджету для Мінвуглепрому на 1 млн 510 тис. грн.

Також проголосовано за закон "Про внесення змін до Закону України "Про державний бюджет України на 2012 рік" щодо перерозподілу видатків держагентству земельних ресурсів України". Ним передбачено зменшення на 780 тисяч грн. видатків розвитку та збільшення на цю суму видатків споживання.

Також проголосовано за закон "Про внесення змін до закону України "Про державний бюджет України на 2012 рік" щодо оплати праці в академічних установах". За відповідні зміни депутати дали зелене світло щодо бюджетних призначень агентства держмайна, щодо придбання медичного автотранспорту та обладнення для закладів охорони здоров'я, щодо фінансування модернізації та реконструкції газотранспортної системи та інші.

Зараз ви читаєте новину «Депутати внесли зміни до Держбюджету на 2012 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі