пʼятниця, 17 грудня 2021 09:51

Депутатів на канікули відправляють з оркестром
7

Музиканти розташувалися на другому поверсі парламенту.

У Верховній Раді заграв оркестр.

Відео опублікував фотограф Ян Доброносов.

Музиканти розташувалися на другому поверсі парламенту. Грають симфонічну музику.

Сьогодні у сесійну залу заноситимуть Вифлеємський вогонь миру.

Приміщення кулуарів, де цього тижня поставили студію телеканалу "Рада" - у фіолетовому кольорі від прожекторів. Журналісти порівнювали вигляд із клубом.

"Милий парламентський ранок у стилі Марії Антуанетти. Вікна, в які ллється ніжна музика - саме ті, під якими вчора стояли шахтарі, а сьогодні стоять фопи. Трохи не вистачає тістечок і гільйотини, щоб подібність була повна", – написав у Telegram нардеп від "Слуга народу" Максим Бужанський.

Також опублікував майже порожню сесійну залу.

Сьогодні за графіком останнє засідання Верховної Ради цього року. Депутати зберуться у сесійній залі наступного разу 25 січня.

Станом на 10:11 ранку в залі зареєструвалися 117 із 423 депутатів. В парламент прийшли члени Кабінету міністрів із прем'єром Денисом Шмигалем на годину запитань до уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогульники року: кого з нардепів найчастіше позбавляли виплат

Тим часом нардеп від "СН" Олександр Качура повідомив, що спікер Руслан Стефанчук скликав на сьогодні позачергове засідання парламенту.

Засідання відбудеться відразу після чергового.

"Для розгляду питання відстрочення застосування РРО малим бізнесом (законопроєкт №6376)", - написав Качура у Telegram.

Оновлений канал "Рада" запрацював у форматі телемарафону 15 грудня. На ньому працюють колишні ведучі підсанкційних телеканалів, пов'язаних із підозрюваним в державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Перезапускає телеканал "Рада" колишній продюсер "112 Україна" і NewsOne Олексій Семенов.

Зараз ви читаєте новину «Депутатів на канікули відправляють з оркестром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі