пʼятниця, 22 квітня 2011 20:06

Депутат, що побив рибалок, у лікарні з інсультом?

Депутат, що побив рибалок, у лікарні з інсультом?

Екс-глава Заставнинської райдержадміністрації Михайло Бойчук, який обвинувачується в побитті чотирьох рибалок, госпіталізований до лікарні в передінфарктному стані.

Про це повідомив прокурор Чернівецької області Петро Коваль в ефірі Шустер Live.

"Очна ставка сьогодні не відбулася, яка планувалася. Він знаходиться в лікарні швидкої допомоги з діагнозом "інсульт". Зі знаком запитання", - зазначив прокурор.

Він також додав, що є підтвердження лікарів, що у нього є "підозра на інсульт".

Як відомо, голова райдержадміністрації 16 квітня, перевищуючи свої службові повноваження, спільно із зазначеними особами близько 22 години через здійснення без дозволу риболовлі в ставку побили чотирьох рибалок, шляхом нанесення їм побоїв ударами ногами, гумовими кийками, дерев'яними битами та прикладом рушниці по всьому тілу, при цьому приковували потерпілих наручниками до бетонної електричної опори.

Нам наступний день депутат М. Бойчук написав заяву в обласну прокуратуру та УМВС України в Чернівецькій області, у які звертав увагу правоохоронних органів на те, що протягом останніх 14 років є інвалідом 3 групи (відсутність правої ноги), і його фізичні можливості не дозволяють учинити те, в чому його звинувачують.

Водночас глава Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв назвав заяву партії "Батьківщина" про побиття рибалок на Буковині інформаційною маніпуляцією для відвернення уваги суспільства від факту затримання "бютівського" активіста, голови одного з чернівецьких ринків за отримання хабара. Однак згодом зробив подання на звільнення голови Заставнівської райдержадміністрації.

Пізніше глава  райдержадміністрації  подав у відставку та назвав повідомлення про свою участь у побитті рибалок спланованою провокацією.

Варто зазначити, що Чернівецька обласна організація Партії регіонів розповсюдила заяву, в якій йдеться про те, що екс-голова Заставнівської райдержадміністрації Михайло Бойчук, його родичі та охоронці ставка – учасники побиття рибалок – не мають і ніколи не мали відношення до Партії регіонів.

За словами "регіоналів", за оприлюдненими документами реєструючих органів, Бойчук станом на 21 квітня 2011 року значиться головою Заставнівської районної організації політичної партії "Фронт змін".

Зараз ви читаєте новину «Депутат, що побив рибалок, у лікарні з інсультом?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі