вівторок, 09 березня 2021 16:52

Справа стрілянини Пашинського: потерпілий відкликав позов

Справа стрілянини Пашинського: потерпілий відкликав позов
В'ячеслав Хімікус відкликав свій позов у справі щодо Пашинського. Фото: УНІАН

В'ячеслав Хімікус відкликав позов у справі щодо колишнього народного депутата Сергія Пашинського, якого звинувачують у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень.

Про це повідомила адвокатка Хімікуса Марина Паринова у Facebook.

"Тепер вирок залежить лише від аргументованості сторони обвинувачення та позиції суду. Надалі розгляд кримінальної справи щодо Сергія Пашинського триватиме, але без участі потерпілого", — зазначила правозахисниця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Пашинського направили до суду

"Усі 4 роки ми чесно та послідовно виконували взяті на себе обов'язки захищати інтереси В'ячеслава Хімікуса та боротися за справедливість. Потерпілому заплачено компенсацію, він повідомив суду, що пробачив Сергію Пашинському і хоче залишити цей жах позаду. Це його позиція і я ніяк не можу на це вплинути", – написала Марина Паринова.

31 грудня 2016 року тодішній депутат Сергій Пашинський прострелив ногу чоловіку, який начебто намагався напасти на нього зі скляною пляшкою.

У серпні 2017-го Генпрокуратура закрила справу щодо Пашинського, але 2019 року її поновили. У жовтні 2019-го його взяли під варту. 18 грудня суд пом'якшив запобіжний захід і відпустив екснардепа під цілодобовий домашній арешт.

Зараз ви читаєте новину «Справа стрілянини Пашинського: потерпілий відкликав позов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі