четвер, 01 грудня 2022 15:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов: у Путіна є сіамський близнюк

Данілов: у Путіна є сіамський близнюк
Будь-які переговори з РФ можливі лише після того, як російські окупаційні війська вийдуть з України, а РФ сплатить компенсації, сказав секретар РНБО Олексій Данілов. Фото: @ksfopenukraine

Президент Російської Федерації Володимир Путін та Адольф Гітлер мають багато спільних рис.

Будь-які переговори з Росією можливі лише після того, як вона залишить територію України, сплатить усі компенсації і буде позбавлена ядерної зброї. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на Київському безпековому форумі 1 грудня.

"Путін і Гітлер – це сіамські близнюки. Тільки той народився трішки пізніше. Це схожі люди. Людина, яка приймає рішення про те, що потрібно бомбардувати цивільне населення, знущатися з нього, вбивати дітей – і це сотні дітей, які загинули через цю війну – тільки тому, що комусь там щось захотілося у Кремлі", – сказав Данілов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: денацифікувати треба Росію

Секретар РНБО назвав Росію "Московією, яка постійно краде".

"Ми до вас не маємо ніякого відношення. Ви – Московія. Ви – крадії, які постійно крали чиюсь історію. Ви постійно щось вимагаєте, але навіть не достойні того, щоб з вами у світі хтось спілкувався", – заявив.

Пряму трансляцію з Київського безпекового форуму можна переглянути за посиланням.

Київський безпековий форум стартував сьогодні, 1 грудня. Серед гостей заходу – заступниця Державного секретаря США Вікторія Нуланд, колишній президент Європейської Ради Дональд Туск, американські генерали Девід Петреус і Веслі Кларк.

Форум заснував Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну".

Зараз ви читаєте новину «Данілов: у Путіна є сіамський близнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі