середа, 09 листопада 2022 22:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов порівняв Росію з божевільними

Данілов порівняв Росію з божевільними
Переговори з Росією зараз – це абсурд, сказав Олексій Данілов. Фото: Укрінформ

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов назвав абсурдними прямі й завуальовані заклики до України розпочати переговори з Росією.

Перед початком переговорів необхідний повний вивід Росією окупаційних військ з території України. Данілова цитує канадське видання The Globe and Mail.

"Уявіть, що у вас є чотирикімнатний будинок. Одну кімнату захопили божевільні, які вбили частину вашої родини. І тепер ви пропонуєте: "Добре, почнімо з ними переговори, щоб вони могли залишитися там, а ми могли б знайти з ними мирне співіснування". Ви розумієте, наскільки це абсурдно звучить?", – пояснив секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цілковита заборона в'їзду росіян – думка більшості українців

РФ заявляє про переговори, щоб виграти час і змінити ситуацію на свою користь. Заява Росії – чергова димова завіса, сказали в МЗС України.

Раніше президент РФ Володимир Путін заявляв, що Україна не бажає розмовляти з Росією.

Першим кроком до переговорів має бути вихід російських окупаційних військ із території України, сказав президент України Володимир Зеленський.

Якщо переговори будуть, то з іншим президентом РФ, а не з Путіним, також казав Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Данілов порівняв Росію з божевільними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі