вівторок, 25 жовтня 2022 17:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Данілов назвав Путіна Гітлером і сказав, що чекає на Росію

Данілов назвав Путіна Гітлером і сказав, що чекає на Росію
Президент країни-агресорки РФ Володимир Путін є сучасним Гітлером, сказав секретар РНБО України Олексій Данілов. Фото: Getty Images

Україна не погоджуватиметься на угоди з Росією, які передбачають втрату територій.

На Росію ж чекає доля Німеччини після Другої світової війни. Про це сказав секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в інтерв'ю Sky News.

Данілова запитали: чи може Україна піти на угоду, коли вона, наприклад, "віддасть землі, окуповані Росією з 2014 року, в обмін на членство в НАТО"?

Секретар РНБО відповів, що територія України визначена Конституцією і законами. Тож такі пропозиції не можуть бути підтримані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон попросив Папу Римського набрати Путіна й Гундяєва

"Не можна провокувати терористів. Тому що в майбутньому їхнє бажання захоплювати, захоплювати і ще раз захоплювати тільки зростатиме. Це небезпечна практика. Вони взяли приклад з нацистської Німеччини. Тож у нас хороша пам'ять. Зараз Путін мало чим відрізняється від Адольфа Гітлера – він просто сучасний Гітлер", – сказав Данілов.

Німеччина лежала в руїнах після закінчення Другої світової війни. Така ж доля чекає на Росію, заявив секретар РНБО.

Президент Володимир Зеленський назвав п'ять пунктів "формули миру", серед яких – територіальна цілісність України і покарання агресора.

Після завершення війни від РФ від'єднаються регіони, сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Данілов назвав Путіна Гітлером і сказав, що чекає на Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі