четвер, 09 січня 2014 21:28

Даценко також отримав депутатський мандат

Даценко також отримав депутатський мандат
Леонід Даценко Фото: dzvin.org

Сьогодні, 9 січня, Центральна виборча комісія видала Леоніду Даценку та Віктору Пилипишину депутатські мандати.

"Розглянувши відповідні документи, Центральна виборча комісія зареєструвала двох народних депутатів України, обраних на повторних виборах народних депутатів України 15 грудня 2013 року: Даценка Леоніда (суб'єкт висування - політична партія Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", обраного в одномандатному виборчому окрузі № 197) та Пилипишина Віктора (самовисування, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 223)", - повідомляє прес-служба ЦВК.

Також під час засідання Комісія затвердила Тимчасові кошториси ЦВК на І квартал 2014 року за бюджетними програмами "Проведення виборів народних депутатів України" (710 тис. 400 грн) та "Функціонування Державного реєстру виборців" (131 тис. 700 грн).

Також ЦВК вирішила звернутись до Конституційного Суду щодо питання, чи може бути висунутим та зареєстрованим кандидатом на пост Президента та бути обраним громадянин, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку.

"Визначено, що представником ЦВК під час розгляду зазначеного конституційного подання у Конституційному Суді України буде член Комісії Олександр Шелестов", - повідомляє прес-служба Комісії.

Зараз ви читаєте новину «Даценко також отримав депутатський мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі