понеділок, 05 листопада 2012 15:56

ЦВК не прийняла документи з рук Губського - у Каневі готують "гідну зустріч"

ЦВК не прийняла документи з рук Губського - у Каневі готують "гідну зустріч"
Богдан Губський таки намагався власноруч здати протоколи до ЦВК. Фото: tvi.ua

Центральна виборча комісія не прийняла документи від 197 канівського виборчого округу. Їх намагалися здати голова комісії Максим Онищенко та кандидат у депутати Богдан Губський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати, що охороняють бюлетені в Каневі, чекають нападу від Губського

"Член комісії Жанна Усенко-Чорна знайшла в цих документах масу невідповідностей і направила їх на доопрацювання, – розповідає народний депутат Андрій Парубій. – Тепер Губський і Онищенко мають повернутися до Канева, бо в законі чітко написано, що будь-які уточнення мають відбуватися виключно на території окружної виборчої комісії. Люди вже шикуються біля окружкому й готуються влаштувати фальсифікаторам гідну зустріч. Однак я дуже сумніваюся, що ці шахраї наважаться повернутися до місця злочину. Швидше за все намагатимуться знову фальсифікувати документи десь у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетов вважає, що вибори пройшли чесно: "На 5-6 округах воюють абсолютно не наші люди"

Сьогодні вранці на сайті ЦВК з'явилася інформація, що Богдан Губський переміг на виборах у Канівському окрузі, набравши понад 29 тисяч голосів. Однак опозиціонери мають протоколи з мокрими печатками з усіх 146 дільниць. За ними Даценко набрав 28 тисяч голосів, а в Губського – 23 тисячі.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК не прийняла документи з рук Губського - у Каневі готують "гідну зустріч"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі