четвер, 27 серпня 2009 10:40

Чорновіл: Заяви Медведєва піднімають рейтинг Ющенка

Чорновіл: Заяви Медведєва піднімають рейтинг Ющенка
Все що сьогодні робить Президент РФ Медвєдєв, його критичні заяви на адресу України, все це піднімає рейтинг Ющенка, але це йому не допоможе.

Навіть найжорсткіші випади Медвєдєва, не зроблять другий раз Ющенка Президентом. Таку думку висловив народний депутат України Тарас Чорновіл, коментуючи інформацію про те, що Президент РФ вперше за вісімнадцять років не привітав Главу Української держави з Днем Незалежності України.

"Це дуже по-дитячому, примітивно і негарно. Очікувалося, що в Росії після минулих президентських виборів зуміють розіграти своєрідне перезавантаження і продемонструвати, що на тлі такого злого слідчого Путіна, прийде добрий слідчий Медвєдєв. Але, на жаль, не склалося, напевно, світу доведеться почекати років п"ять-десять поки в Росії перехворіють хворобою неоімперіалізму з дуже дитячими симптомами. З Українського боку теж не завжди була адекватна поведінка, але коли з російського боку декілька заяв відверто пахнуть оголошенням холодної війни, в Україні повинен спрацювати синдром Тузли, коли всі мають відреагувати на ці заяви одноголосно", - наголосив політик.

Відповідаючи на питання кореспондента ІМК, чи не означає така політика Росії бажанням показати перед президентськими виборами в Україні, кого вона любить кого ні, Тарас Чорновіл зазначив, що, Росія не має певного орієнтиру на якогось конкретного кандидата.

"Очевидно, чогось очікують від Януковича, оскільки останнім часом, він дуже заглядає в рот російському керівництву, але також вони розуміють, що якщо він стане президентом він гратиме свою скрипку. Що стосується Тимошенко, там теж розуміють якщо вона переможе, то все що обіцяла, не виконає, тому в Росії сьогодні ні на кого конкретного не ставлять", - резюмував Чорновіл.

ІМК

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл: Заяви Медведєва піднімають рейтинг Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі