понеділок, 28 лютого 2011 15:04

Чиновників Тимошенко випустять на волю?

Голова Верховного суду України Василь Онопенко допускає, що заарештованим чиновникам уряду Тимошенко запобіжний захід буде змінено на підписку про невиїзд.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам.

"Там ще не завершені розслідування справ та ознайомлення з матеріалами ... от коли буде ця стадія процесу, то тоді слідчі органи будуть приймати рішення про підписку про невиїзд. Я думаю, що будуть і інші(зятя Онопенка Євгена Корнійчука звільнили під підписку про невиїзд-Ред.), хто сьогодні під арештом, стосовно яких буде вирішуватися питання про підписку про невиїзд", - сказав Онопенко.

При цьому Онопенко запевнив, що президент Віктор Янукович не впливав на правоохоронців у зв'язку зі звільненням родичів голови ВСУ.

"Я вважаю, що президент не впливав. Наскільки я знаю, він намагається не впливати на ці процеси", - сказав Онопенко ..

Разом з тим, як зазначив голова ВСУ, швидше за все, президент не був проінформований з даних питань належним чином. "Ясна річ, що після моєї інформації він став більш інформований, і про це знали правоохоронні органи, але впливати на ці речі? Він не впливав", - додав він.

Нагадаємо, що під арештом перебувають колишній перший заступник НАК "Нафтогаз Україна" Ігор Діденко, екс-голова Державної митної служби Анатолій Макаренко, екс-міністра внутрішніх справ Юрій Луценко, колишній міністр охорони навколишнього природного середовища Георгій Філіпчука, виконуючий обов'язки міністра оборони Валерій Іващенко.

Між тим екс-заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука звільнили під підписку про невиїзд

Зараз ви читаєте новину «Чиновників Тимошенко випустять на волю?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі