пʼятниця, 04 лютого 2011 20:24

Чиновник з Мінекології "погорів" на хабарі у 10 тисяч доларів

Чиновник з Мінекології "погорів" на хабарі у 10 тисяч доларів

Проти генерального директора ДП "Національний центр поводження з небезпечними відходами" порушено кримінальну справу за вимагання хабара.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, головним управлінням з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури за матеріалами перевірки, проведеної управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України, порушено кримінальну справу стосовно генерального директора ДП "Національний центр поводження з небезпечними відходами" Міністерства екології та природних ресурсів України за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 КК України.

Як встановлено, вказаний посадовець вимагав від громадянина С. хабара за призначення на посаду директора однієї із філій Національного центру.

Відразу після одержання хабара генерального директора було затримано правоохоронними органами. На робочому столі було виявлено та вилучено грошові кошти у розмірі 10 000 доларів США. Проводяться слідчі дії.

Раніше Партія регіонів виступила із заявою, що влада веде широкомасштабну боротьбу із корупцією, а опозиція перешкоджає цьому.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник з Мінекології "погорів" на хабарі у 10 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі