неділя, 05 вересня 2010 10:59

Чиновник напав на слід розшукуваного міністра Тимошенко?

Чиновник напав на слід розшукуваного міністра Тимошенко?

Президент Віктор Янукович переконаний, що концепція експозиції України на Всесвітній виставці "Експо" у Шанхаї має бути змінена та наповнена новим змістом.

Про це він заявив після огляду експозиції.

"Дуже добре, що ми тут є. Однак, безумовно, павільйон не відповідає нашим побажанням, не відповідає тому, що б ми хотіли тут показати. Це величезний недолік у державній політиці, який треба буде наповнювати змістом", - сказав Янукович.

За його словами, Україна набагато ширша за павільйон.

"Але Україна набагато ширша, ніж цей павільйон. Концепція зрозуміла, її треба наповнювати змістом", - уточнив Янукович.

Водночас він переконаний, що участь у подібних міжнародних виставках є одним із кроків, які у подальшому вестимуть нашу державу в майбутнє.

"Вона, безумовно, є дуже цікавою і привабливою. Майбутнє - за такими виставками, тому що світ має весь час обмінюватися досвідом і бачити, як розвивається та чи інша країна", - сказав президент.

У свою чергу, директор Національного павільйону України Іван Бунтов повідомив, що концепцією створення та фінансуванням з держбюджету участі країни в "Експо-2010" в 2008 році займалося Мінекономіки.

Всього на створення українського павільйону з держбюджету було виділено лише 8 мільйонів гривень, що, за оцінками фахівців, дуже незначна сума, повідомляє УНІАН.

Тим часом, один з високопоставлених членів української офіційної делегації в Китаї висловив припущення, що і ці 8 мільйонів гривень були витрачені неефективно.

"Коли ми спіймаємо Данилишина(міністра економіки в уряді Тимошенко Богдана Данилишина, то запитаємо з нього", - зауважив чиновник.

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу проти міністра економіки в уряді Юлії Тимошенко Богдана Данилишина. Його звинувачують у завданні держави шкоди в особливо великих розмірах.

Зараз ви читаєте новину «Чиновник напав на слід розшукуваного міністра Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі