четвер, 15 серпня 2019 15:00

Цифрова держава вже у вересні: Офіс Зеленського презентує новий бренд

Цифрова держава вже у вересні: Офіс Зеленського презентує новий бренд

Офіс президента Володимира Зеленського анонсував презентацію бренду цифрової держави на International IT Forum у Запоріжжі.

Презентація відбудеться 27 вересня, зазначили в Офісі.

Подробиць безспосередньо про бренд не повідомляється. На форумі анонсують 3 локації:

- панельна дискусія, на якій експерти обговорюватимуть наявні можливості державно-приватного партнерства у межах діджиталізації у державі;

- виступи власників і керівників компаній світового рівня, присвячені сучасним трендам у сфері впровадження інновацій як у бізнесі, так і в державному чи муніципальному управлінні;

- інтерактивна виставкова зона з експонатами від компаній (розробки у сфері робототехніки, віртуальної та доповненої реальності, автоматизації, smart-технологій).

Радник президента Михайло Федоров на зустрічі з організаторами International IT Forumзаявив, що Україна перетвориться з аутсорсингової країни на ту, що створює продукти у сфері інформаційних технологій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Держава у смартфоні": у Зеленського назвали терміни переходу

International IT Forum цьогоріч має об'єднати понад 3 тис. компаній зі сфери інновацій та IT. Форум має популяризувати життя з впровадженими інноваціями, демонстрацією комфорту та доступністю цифрових змін.

30 липня президент України Володимир Зеленський підписав указ, який має впорядкувати роботу держреєстрів та онлайн-послуг.

Зараз ви читаєте новину «Цифрова держава вже у вересні: Офіс Зеленського презентує новий бренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі