субота, 21 січня 2012 14:42

Чесні вибори зіпсують Партія регіонів та її сателіти - Данилюк

Чесні вибори зіпсують Партія регіонів та її сателіти - Данилюк

Президент Віктор Янукович має особисто нести відповідальність за чесність майбутніх парламентських виборів. Про це на зборах громадської організації "Спільна справа" повідомив лідер руху Олександр Данилюк.

"Цей рік — це дуже серйозне випробування для України, бо пройдуть парламентські вибори. Це той рубікон, після якого країна відновить проєвропейський шлях, або буде закріплена та авторитарна влада, яка є сьогодні", - сказав він.

Данилюк зазначив, що розраховувати на чесні вибори не доводиться.

"Місцеві вибори вказують на те, що розраховувати на вибори, на яких Партія регіонів та її сателіти отримали б той результат, на який заслуговують, не доводиться", - зауважив лідер "Спільної справи".

Він нагадав, що днями було створено Коаліцію громадських організацій, яка має запобігти фальсифікації на виборах.

"Мета створення — не допустити порушення під час виборів і, якщо порушення будуть настільки масштабними, що суттєво спотворять результати виборів, то коаліція буде вимагати перепроведення виборів. Також у цьому контексті ми виділили персональну відповідальність за чесне проведення цих виборів президента Януковича як гаранта Конституції. Ми будемо максимально тиснути на нього протягом року, щоб він публічно заявив про те, що піде з посади, якщо вибори будуть фальсифіковані", - додав Данилюк.

Зараз ви читаєте новину «Чесні вибори зіпсують Партія регіонів та її сателіти - Данилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі