неділя, 28 жовтня 2012 11:35

Через плутанину у складі ДВК на Черкащині голосування розпочали із затримкою

Через плутанину у складі ДВК на Черкащині голосування розпочали із затримкою
Фото: panorama-mukachevo.com

Голосування на ДВК №231 (198-й виборчий округ, м. Кам'янка) розпочали із запізненням, оскільки відбулися заміни членів ДВК. Під дільницею зібралося близько 60 осіб, які бажали проголосувати.

"О 7 ранку прийшла якась жінка і з нею ще 8 людей. Сказала, що це нові члени дільничної виборчої комісії, а вона нова голова, - розповіла нинішня голова ДВК №231 Ольга Костенко. - Я кажу їй, так я ж голова, від Партії регіонів. А вона мені: так я теж від Партії регіонів, у нас є свої списки, ми будемо проводити вибори. Ми зразу ж подзвонили в окружком. Там сказали, що ніякої заміни не проводили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині члени ДВК конспірувалися в хустках, а невідомі передавали пакетики з бюлетенями: дайджест порушень

Члени ДВК також зателефонували в міліцію. Міліція записала прізвища людей, які видавали себе за членів комісії, і відпустила їх. Куди вони пішли, ніхто не знає. Голосування комісія розпочала близько 9.00.

Аналогічна ситуація сталась учора ввечері на виборчій дільниці №237 у Кам'янці. Туди також прийшли нові члени комісій.

"Але ми відстояли старий склад комісії, який був затверджений офіційно, і не дозволили їм зірвати вибори", - повідомив голова ДВК №237 Олександр Мушта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК відмовила в реєстрації двом десяткам кандидатів через непрвильно написані біографії

Невчасно розпочала роботу і дільниця №238 м. Кам'янка. У зв'язку із заміною членів ДВК у ніч з 27 на 28 жовтня на дільниці роботу розпочав і старий, і новий склад комісії.

Зараз ви читаєте новину «Через плутанину у складі ДВК на Черкащині голосування розпочали із затримкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі