неділя, 27 лютого 2022 15:16

"Це ваш білет додому" - окупантів закликали скласти зброю та здатися в полон

"Це ваш білет додому" - окупантів закликали скласти зброю та здатися в полон
" Ідіть захищайте свою батьківщину, а не знищуйте нашу", - сказав Євген Мойсюк. Фото: ukrinform

Заступник Головнокомандувача Збройних Сил генерал-лейтенант Євген Мойсюк закликав російських військових скласти зброю та здатися в полон, щоб зберегти своє життя.

Звернення Мойсюка опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Криму збирають "гарматне м'ясо" для відправки на материкову Україну - Геращенко

"Від імені Збройних сил України я звертаюся до російських військовослужбовців, які прибувають на нашу землю. Це війна жорстока та немає сенсу. Задумайтесь, чому ви тут, за що воюєте, чого хочете домогтися.

Сподіваюсь, що ви переконалися, що вас тут ніхто не чекав і що вам немає чого робити на нашій землі. Повірте, наша справа правильна. А ви інструмент в руках своїх правителей.

Ми даємо вам можливість повернутися до своїх рідних, не втрати своє життя та гідність. Розрядіть зброю, підніміть руки, щоб наші військовослужбовці та мирні жителі змогли зрозуміти, що ви нас почули. Це ваш білет додому. Ідіть захищайте свою батьківщину, а не знищуйте нашу", - зазначив заступник Головнокомандувача ЗСУ.

Президент РФ Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України. У різних містах нашої держави лунають вибухи. Ворог атакував прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску. Атаки відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки й стрілецької зброї. Тут ворог зазнає нищівних втрат по техніці і живою силою. Вже відомо про смерть понад 3500 російських військових.

Зараз ви читаєте новину «"Це ваш білет додому" - окупантів закликали скласти зброю та здатися в полон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі