понеділок, 29 жовтня 2012 03:39

"Це не ви з нами працювати не будете, це ми з вами не працюватимемо" - "регіоналка" до "свободівців"

"Це не ви з нами працювати не будете, це ми з вами не працюватимемо" - "регіоналка" до "свободівців"
Олена Бондаренко. Фото: liga.net

Народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Олена Бондаренко впевнена в тому, що Партія регіонів отримає парламентську більшість.

Про це вона повідомила в ефірі телеканалу Інтер.

"Як би ви не пнулися, шановні чоловіки, шановні наші політичні конкуренти, вам доведеться працювати з нами", - заявила Бондаренко, звернувшись до "свободівців", які перебували в студії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар" і "Батьківщина" вже думають про імпічмент Януковичу

За її словами, у Партії регіонів буде більшість у наступному парламенті. "У нас буде найбільша фракція. Це не ви з нами працювати не будете, це ми з вами працювати не будемо. Другий момент. Ми створимо парламентську більшість на основі своєї політичної сили", - вважає член парламентської фракції Партії регіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спотворити волевиявлення громадян на цих виборах неможливо – радник президента

"Наша політична сила буде вносити такі законопроекти, за які ви не зможете не проголосувати, тому що вони будуть важливі для соціальних категорій населень", - додала народний депутат.

Зараз ви читаєте новину «"Це не ви з нами працювати не будете, це ми з вами не працюватимемо" - "регіоналка" до "свободівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі