понеділок, 07 травня 2012 12:23

Бютівець про голодування: "Якщо в людини є ідеологічна мета, вона не буде реагувати, якщо поряд хтось їсть пиріжок"

Бютівець про голодування: "Якщо в людини є ідеологічна мета, вона не буде реагувати, якщо поряд хтось їсть пиріжок"
Олександр Бригінець голодує на підтримку Тимошенко. Фото: 24tv.ua

На понеділок в Україні  на підтримку Юлії Тимошенко голодують біля ста людей.

Про це в коментарі Gazeta.ua розповів депутат Київради від фракції "Батьківщина" Олександр Бригінець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники брешуть: остання передача Тимошенко - шість літрів води - Власенко

"Сказати дуже важко, скільки на сьогодні. Їх може бути більше. Наметові містечка відкриваються по всій Україні. Процес відбувається не регульовано зверху, а емоційно знизу, це не рух якись, партія придумала,  а процеси які бурлять всередині", - сказав депутат.

Він зауважив, що сьогодні йде 13-й день його голодування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох голодувальників за Тимошенко у Львові забрала "швидка"

"У день випиваю 2-3 литри води.Тих, хто почав  25 квітня, серед голодувальників залишилось троє, інші приєдналися пізніше. Як мінімум чотирьох вже забрала швидка: у Львові трьох людей та одного в Києві. Уявіть собі як на 17 день голодування Тимошенко зараз важко у лікарні. П'ю тільки воду. У нас були священики, які нам принесли  освяченої води. Заодно і освячуємося, що теж є дуже позитивно. Тетяні  Меліховій  (голова фракції "Батьківщини" у Київраді, - авт.) значно гірше. Вже були три випадки, коли ми вимагали, щоб вона відмовилася від голодування. Але вона мужньо вирулювала, входила  в нормальних стан та продовжувала голодування.  Як пишуть книжки, раз на кілька днів наступає певний кризовий момент".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко п'є лише воду

За словами Бригинця, коли він почав голодування, то  дуже багато перечитав  розповідей людей, які його пройшли.

"Вони говорять, що найважливіше – це активно рухатись. Я намагаюся рухатися максимально багато. Посидів в таборі, пішов у парк Шевченка, повернувся до табору, пішов у Володимирський собор. Звичайно, дуже повільно ходжу, не так швидко як завжди. Продовжую активно займатися своєю депутатською роботою. Сьогодні розгортають наметове містечко голодуючих в Борисполі. Завтра ми з Тетяною Меліховою плануємо їх відвідати і поділитися досвідом. Щодо інсинуації з холодильником Тимошенко, хочу сказати, що повз мене кожна друга людина  йде з пиріжком або з морозивом. А навколо мене купа супермаркетів, кафе, ресторанів.  Коли людина приймає рішення, і в неї є ідеологічна, духовна мета, вона не буде реагувати, що поряд з нею хтось буде їсти пиріжок, - зауважив Бригінець.

Зараз ви читаєте новину «Бютівець про голодування: "Якщо в людини є ідеологічна мета, вона не буде реагувати, якщо поряд хтось їсть пиріжок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі